Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lägger minnet i sängen


jag fångar in ett minne

lägger det på sängen och stänger dörren

jag sätter mig bredvid det

ler, vrider, vänder

skälver och skakar

lägger mig ner

och minns barndomens svartvita asfalt och släktmiddagar

de är borta nu men jag letar ännu

som om de fortfarande fanns kvar

jag minns skratten och de vita skjortorna

pratet och pärlhalsbanden

minnet sviker och glider,

letar sig ut genom fönstret

letar sig tillbaka





Fri vers av BillMarcus
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-23 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus