Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manwhore

Jag hade givit dig allt
bara du hade bjudit in mig
och inte bara bjudit ut dig

Det värsta är att
Du skulle kunna säga
detsamma till mig




Fri vers av Bevingad
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-23 19:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bevingade har rätt, att flyga fritt,
männ i skor, står i mark, dyrkandes dig i skyn.
2011-02-09

    acceleration
det var ord och inga visor!
2006-10-23

    Camillaa
underbaart
älskar orden du använder !
klockrent
/ C *
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad