Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla knäskålar

Kalla kårar

Av kalla knäskålar

Kårar i en rad

Smälter samman tårar

Samman är vidheten av popcorn i rad

Upp poppande i ett het tänkande

Tänkande som i ett slut

Bär blåbär i skålar

Skålar i kalla kårar

Knäskålar i en rad

Rad i förvirrat slut




Fri vers av Mr.painter
Läst 792 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:51



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Här blev jag också borttrollad av din text som den föregående.
2007-02-09

    Isabell J
oj, efter att läst dina texter, man blir lite förvirrad av att läsa endel av det du skriver, men jag antar att det är tricket med associationer , man kan trolla bort folk ? eller har jag fel
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter