Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA JIDRA BÖRJA TROLLA

Sluta jidra börja trolla

Trolla det kan ja

Handkräm på tån

Av saliv spott o fan

Fan i ett gemäng

Jider,jihad,istackkkk

Trippel xxx

Badhopp i kloseten rensar tarmen

Eller helt förvirrad

Av alla äpplen man måste äta

För att grannen ska må bra

Haaaaaaaa

Näääääääää

Säger vem

Inte ja,hmm går lika bra med tandkräm o SLUTA JIDRA ...........Puss på mej själv o hadjöööö




Prosa (Prosapoesi) av Mr.painter
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-10-23 21:03



Bookmark and Share


    acceleration
eller förresten, det var dumt sagt!
ursäkta.
2006-10-24

    acceleration
Jiddra menar du va? Vart vill du komma med det här?
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter