Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i tusental

Njut av denna

mörka tid

då ljus

i tusental

värmer

våra kalla

själar.




Fri vers av Idun 1
Läst 291 gånger
Publicerad 2004-12-05 10:14



Bookmark and Share


  Myself
det kommer ljusare tider.
2004-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1