Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du går före allt


jag ställer mig längst bak i kön

du går före allt




Fri vers av BillMarcus
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-10-24 23:01



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
fint...
//Mjao
2007-04-11

  Jessica Ebbesson
Det går att tolka in massor i dessa två rader. Bra kortis som förmedlar mycket känsla.
2006-11-01

    Fia
Spännande tanke.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus