Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt en polare själva kontentan


Det Stora Projektet

\"Jag bad ju dig att aldrig fråga mig om de där grejerna\"
Dylika fraser biter inte på tjejerna,
de går sin egen väg och nynnar sina kvinnomelodier.

Jag är ett ratat utställningsobjekt i deras gallerier.
Jag, inte dem, är kroppsobjektet.
Att fylla sin mandom kallas det Stora Projektet.




Fri vers av Janjohan
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-10-25 09:37



Bookmark and Share


    Erika H
hmm
är det verkligen så här?
gillar din text, den väcker tankar och det gillar jag
skön stil
erika
2006-10-25

  Daniel_78 VIP
läs för sjutton, detta är ju en smält dumlekola på tungan
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan