Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when love is in the air.

Feeling strange when you\'re near
Even when you\'re not here
There\'s something going on
or is it just me?
I see you shine like a sun
I hope it\'s the way I see




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-10-25 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou