Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller isär.

Stått vid ditt fönster en evighet
inte vågat knacka
viskat enstaka ord i hemlighet
Jag borde börja mig bort packa

ute i kylan som i mig biter
tårar som fryser till is
du ser inte när jag i mig sliter
Veckor fylda med kris

krossar mitt hjärta med min hand
jag hjälper dig lite på traven
Som kornen i strandens sand
ligger röda bitar på dörrgaveln

Förvara bitarna för hela din själ
Tillsammans slog dom för dig
du behandlade mig som en träl
dina behov rättade mig




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-03-11 19:48



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så många fina dikter här, med äkta känslor ärligt förmedlade på ett poetiskt sätt. Mycket imponerande! ;) Mvh, caroline
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou