Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sammanfattning om den hemska dagen jag hade igår. vill tacka min älskling att han finns för mig trots att han är lite av mitt problem <3


Förvara mitt liv.

Droppe efter droppe
Tänk om tänk att
Jag stod på toppen
Men föll inatt

Falla igen falla
Skrik ifrån skrik till
Skulle aldrig palla
Nu står jag ej still

Livet och livet
Far iväg far förbi
Ödet var skrivet
Jag lät det förbli

Slå hjärta slå
Klättra åter klättra upp
Jag fortfarande står
Tänker inte ge upp




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-04-21 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou