Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex är inte kärlek

Smek mig med dina varma starka händer
Min hud så ovanligt skör
All kärlek jag till dig hetsigt sänder
Försiktigt du mig först rör

Läppar så röda av pumpande blod
Från ledsna tårar jag nu är räddad
Heta känslor blir en vild flod
Vi sliter i sängen tills den blir obäddad

Stelnar till som en oskaplig staty
De tre vackra ord du flåsar i mitt öra
Din svettiga kropp är min utsiktsvy
Förstunden jag tror på det jag fått höra




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 807 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 18:34



Bookmark and Share


    Ling
Riktigt bra flyt i dikten, viktigt ämne.
Den berör mig.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou