Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ett citat jag sa till min pojkvän som bor 30 mil från mig.


Avsåndet i skala

Om jag tar en karta

och

klipper av de få centimeterna

mellan oss

och

sen tejpar ihop den,

kommer du närmare mig då?




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-01-28 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou