Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för inom mig är jag ensam och ingen får någonsin komma in.


Att byta form till motsattsen.

Modet som sitter i kroppen
For för långt bort
Att visstas i toppen
Tårar som gör livet kort

Blyg och feg jag alltid varit
Jag ingen förändring fått
Insidan har ingenstans farit
Skalet en annan nivå nått

Försöken att din uppmärksamhet nå
Berätta om rädslan jag bär
Att gå ut på din åker och så
Tankarna i dig gro så du om mig lär

Tecken jag till dig ger
Hemligheter i mig växer
Blinda som inte ser
Inget sägs utan texter

Bita dig i halsen med blodtörstiga tänder
Min tystnad är inte rätt
Tryck på så får du veta vad som händer
I min oskyldighgetsdräckt jag i mig klätt

För allt jag bär når inte dig.




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 585 gånger
Publicerad 2007-02-25 15:07



Bookmark and Share


    sötsnö
bra innehåll! :)
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou