Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja var gör man om den man föll för har blivit någon annan?


Inse dina fel och inte mina

Lyssna
hör mitt hjärta slå
allt jag säger
försök att förstå

Titta
allt ramlar ner igen
du har förändrats
det var så längesen

Se upp
förlora det du har
försent för dig
du kommer bli ensam kvar

Inse
vem har du blivit
förr är inte som nu
du har oss svikit

För vart tog han vägen?




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-05-13 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou