Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag gjorde slut med den mest underbara personen jag träffat. jag fattade inte hur jag lyckades och varför och...


vad har jag gjort

Ingenting känns rätt
Vad är det som händer?
Allt var ju så lätt
Jag måste ta en sak i sänder
Runt jag snurrar
Bland tankar och undran
Jag kände mig lycklig
Att jag gjort rätt sak
Nu känner jag mig skyldig
För ha fått dig att titta bak
Jag är för ung
Och klarar inte av
Fler sådana ensamma dar
Hoppas du förstår
Att det jag gjort
Var bäst för oss båda två
Saknaden kommer
Saknaden går
Det tar kanske dagar
Och ibland år
Förlåt för att jag dig ledsen fick
Och sedan bara gick
Du är underbar
Men hos mig stannar du inte kvar




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-10-25 21:05



Bookmark and Share


    Camillaa
En helt okej text !
/ C *
2006-10-26

  AndersN
Kort, precist och helt Ok.
Rimmen hittar jag dock ingen ordning på. Det kanske skall vara så? I så fall får det väl gå. Kämpa och skriv nr två.
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou