Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag skrev till svenskan.


jag behöver dig.

Dagen gryr och frusna hjärtan tinar
Och vi syr, ihop våra liv medans andra står och flinar
Om vi ingen hjälp får, det ingen knut på tråden blir
Och den lindas upp, bildar ett sår
Men vi lyckas aldrig nå,
det lyckliga slutet ändå.




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou