Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl


Svaga ljusstrimmor sipprade mellan fingrarna
när hon höll solen i sin famn

På den rödflammande himmelen
flydde flyttfåglarna från förälskelsen

Det var höst

Och någonstans klev en man på en buss




Fri vers av Elinn
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-10-26 00:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vemodigt, men det känns ändå som om det är färdigt.
2007-05-22

    Grönt
kan bara instämma.. vackra rader!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn