Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte veta

Att förlora det är smärtsamt
Att vinna är det då motsatsen

Att veta gör det saken mindre intressan
Att inte veta gör det en osäker

Att vilja
Gör det att vi vågar
Ta alla risker

Ja eftersom vi är dårar som låter oss själva lida...och kallsvettas i våra egna tankar som våldför sig i våra hjärnor och dom är svåra som fn att ta hand om





Fri vers av M
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-10-26 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M