Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


mot vilig

Jag ser på dig…
Du ser på mig…
Jag ser i dina ögon och ser kärlek…
Du ser i mina ögon och ser inget…
Jag ser att du vill…
Du ser att jag inte vill…
Jag ser att du vill ha mig…
Du ser att jag vänder dig ryggen…
Jag ser hur du börjar gråta…
Du ser att jag börjar gå…
Jag hör hur du börjar skrika…
Du ser att jag stannar…
Du ser hur jag vänder mig om…
Du ser att jag går emot dig…
Du känner hur jag läger armarna om dig…
Jag känner hur du läger armarna om mig…
Jag känner att du lutar dig fram för att kyssa mig…
Men jag kolar upp och ser regnet…
Du försöker men missar min mun…
Jag reser mig…
Du reser dig…
Jag går med armen om dig…
Du följer efter med armen om mig…
Jag går hem…
Du följer efter in…
Du läger dig i min säng…
Jag tänder ett ljus…
Jag läger mig breve…
Du börjar kyssa mig…
Jag följer bara dina rörelser…
Jag håller mig undan…
Du somnar…
Jag kysser dig och setter mig upp…
Jag går till fönstret…
Jag ser ut sen på dig…
jag ser att du vill…
men vad vill jag…
inte älska…
inte le…
inte skratta…
inte vara rolig…
jag ser hur en blixt slår ner…
jag hör hur regnet slår mot rutan…
jag hör hur du börjar gråta…
jag ser hur du kommer imot mig…
jag hör hur du säger att du är min…
Du hör hur jag börjar skratta…
Du ser hur jag ler…
jag böjer mig emot dig…
jag kysser dig…
du börjar krama mig…
Jag kastar mig bort...
Jag hör hur du gråter…
Jag ser att du undrar…
Du ser att jag bryr mig om dig…
Du ser att jag vill…
Men inte när du gör det…
Jag hör dig gå mot min säng…
Jag ser att du tar av dig din blöta tröja…
Jag ser att du läger dig i min säng…
Jag följer efter dig…
Jag läger mig bredvid…
Jag kysser dig…
Du bara ligger där…
Du bara följer mina rörelser…
Jag känner din hand mot mitt lår…
Jag tar bort den…
Du ser att jag inte vill det…
Jag ser att du vill…
Jag känner hur din tunga går in i min mun…
Du märker att jag inte bryr mig…
Du märker att jag låter den vara…
Jag märker att du drar dig närmare mig…
Du frågar om jag vill…
Jag svarar inte bara ligger där och kysser dig…
Du märker att jag slutat…
Du märker att jag somnat…
Du lägger dig breved…
Du somnar igen…




Fri vers av Raven X
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-10-26 17:28



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
Nja du har helt ärligt gjort bättre texter. Den här var lite tjatig om du förstår vad jag menar ^^
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X