Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar dig, tror jag. varför blev det såhär drastiskt.. både bärjan och slut.


Tankarna står stilla

Du lämna mig kvar
Bland ensamma dar
Där lyckan inte finns
& man all olycka minns
Att bli sårad tar hårt
Vår tid varade kort
Din ursäkt räckte inte till
För nu står allt helt still
Du kunde sagt att din kemi tagit slut
Istället stoppade du vårt förhållande med en drastisk knut
Nu när jag din blick möter
Du mig bort bara stöter
Slut aldrig känslor tar
Då ett till sår du i mitt hjärta skar




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-10-26 19:30



Bookmark and Share


    Grönt
"Istället stoppade du vårt förhållande med en drastisk knut"

gillar versraden starkt :)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou