Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i onsdags gick jag för långt

Genom kalla Göteborg kan jag gå
i timmar utan att veta vart
Jag känner för många med
kalla isblanka ögon
Det är kallt i Göteborg
kallt mellan oss

Och i onsdags gick jag för långt

Jag kan gå till kajen utan att
bryta takten en enda gång
För jag har den i blodet
hjärtat slås sönder i varje
Trumslag, totalförstörs av
toner som får mig minnas

Och vittnen berättade att man kunde höra mitt hjärta krossas, ända från spårvagnen




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-26 20:55



Bookmark and Share


  kärleksbarn
Och vittnen berättade att man kunde höra mitt hjärta krossas, ända från spårvagnen


gillar just denna bit
skarpt

(och visst är det kallt i göteborg!)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty