Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yeah? FUCK YOU

 

Dina ord lade sig som

en dov dimma över kvällen

jag kunde se mig själv glittra

i deras ögon men blev skrämd

av hur de skimrade tillbaka

 

verkligheten slungade mig

tillbaka efter ölens obalans

hur dina ord slingrade sig runt

mina ben och fick mig

att gå ostadigt som ett

litet barn

 

fan

var tror du att du har mig?

under dina fötter?

aldrig, baby, du har inte

ens en chans på mig i din famn 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:41



Bookmark and Share


  fossie
slagkraftigt och nice. slog till mig plötsligt. hårt och skönt.
grazie.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile