Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är på jävligt dåligt humör. vet inte om det märks. haha. ha.



you people

 

MEN för fan.

 

om det nu är så jävla illa.

gå å gör nånting destruktivt.

det är faktiskt JÄVLIGT skönt ibland. 




Fri vers av volatile
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:48



Bookmark and Share


  arie
helt rätt...

bara attt läsa detta kändes befriande och som ett smärre katharsisbad...

Känner dessa känslor ibland och då är det ganska så skönt att tillåta sig själv att vara och göra något jävla destruktivt...

Vi bär så många ok av präktighet, duktighet och allt kitt vad det nu än månde vara...pålagor och föreställningar som också så smetas så fast vid oss av allt det som finns runtomkring oss, men också i oss själva...

och det är inte alltid vi märker hur vi sprattlar i denna smet och då är det skönt att försöka "skaka" av sig skiten något, och om inte annat så "syns" ju skiten också lite tydligare efteråt... ( om man så vill )

en trevlig Allhelgona/ kram
2006-11-01

  Christian_H
Det är faktiskt för jävla skönt ibland.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile