Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

Jag ångrar inget
och förbannar allt
när jag äntligen hissar segel

min hand darrade
när jag rodret tog
försvann alla tvivel på mig själv

det viskades om svek över havet
men jag styrde mig stadigt iland




Fri vers av emma
Läst 630 gånger
Publicerad 2004-12-06 11:56



Bookmark and Share


  enkel
Oj igen!
(men: vore inte
"när jag tog rodret
försvann alla tvivel på mig själv"
???
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma