Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidbrända Själar

Menade,
men försenade
för varann

Vägen som vände
när bitarna föll på plats
Genom oväntade blickar
av återhållen längtan

Två själar, vidbrända
av svek och söndring
Rädslan kunde inte hindra
deras dragningskraft mot målet

Begär som lämnade spår
i lakan som skrynklats ihop
och kuddar som fallit ner
Av livsglöd som väckts upp

Sönderbrända själar
Hittade rätt, rättade till
Läker sakta, sakta ihop




Fri vers av Starfish
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-10-27 15:21



Bookmark and Share


  Arwen
detta berörde mig!
2007-01-14

    Cajsa
Bra skrivet
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Starfish
Starfish