Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet som bonusmamma.


\"We are family...\"

Överlastat liv
belägring av bäddar
bonusboende
varannan vecka

Kaoskärlek
djupa känslor
tidvis klaustrofobiskt
med fjärmande närhet

Matcirkus med
kött & ketchup
vegetariska viljor
kontraster & laster

Ifrågasatta värderingar
gamla fördomar & nya regler
goda föresatser & kompromisser
allt på ända

En spegling av
ett förvridet familjeliv
som vrids ännu ett varv...

Och ändå...
innerlig, besinnerlig kärlek




Fri vers av Starfish
Läst 856 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 20:43



Bookmark and Share


  Nessie
Poetiskt beskrivet om hur varannan-vecka-livet kan upplevas och som jag tror är väldigt vanligt. Fint uppbyggd text med ordval som gör att texten flyter och förmedlar både det kaotiska men även den kärlek som utgör grunden i tillvaron.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Starfish
Starfish