Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde backa tiden


Ge mig tusen själars klokhet att tänka före jag talar

Ge mig tusen själars styrka att inte känna rädsla

Ge mig tusen själars ögon att se ditt sätt att tänka

Ge mig tusen själars öron att lyssna när du talar

Ge mig tusen själars läppar att säga det jag känner

Förlåt mig, min älskling.




Fri vers av Kameleont
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-10-27 16:36



Bookmark and Share


    Camillaa
underbarta
/ C *
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont