Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Buddhans blomsterljus. Namo Amita Buddha. Tillflykt i Buddha, Dharma, Sangha.  men bara Andas


De tre tillflykterna

En tillflykt
i den vördade
lärarens sinne


En tillflykt
i världen om oss
och i läran


En tillflykt
i vår gemenskap
att följa den vördades lära


Buddha är tillflykt
Dharma är tillflykt
Sangha är tillflykt


En trefaldig
och medveten
tillflykt




Fri vers av virre
Läst 727 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre