Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag skär mig inte, men det gör många andra.. och jag saknar dig, dig och er. FAN. Jag vill leva livet, men det går inte.


Så kärlek slutar

Kärlek efter kärlek
Sy ihop sy fast
Dina händers smek
Ditt hjärta av plast

Mur efter mur
Bygga mindre bygga mer
Gömd i en bur
Så jag dig inte ser

Blod efter blod
Snitt här snitt där
Du bara där stod
Inte en gnutta kär

Tår efter tår
Dag in dag ut
Ett uppskuret sår
Min tid är slut




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-10-28 01:02



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
aj,aj,aj...detta känns igen så väl..gillar ditt speciella sätt att skriva ..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou