Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

 

Då skuggorna dansade
över mina väggar
gick jag vilse
på min väg hem

Stormen drev mig
långt från den stig
jag en gång valt

Men i mitt hjärta
viskade fåglarna
att hemma är
i den älskades famn

Och så till slut
fann jag vägen
även om den är krokig

En gång skall jag
komma hem igen

 




Fri vers av Anna H
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-11-01 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H