Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försvinner om du inte andas en gång till


det är

som om du måste finnas

för att jag ska kunna

känna

och andas

det är som om du

håller mig vaken

som om Din hand mot mitt fönster

i ett spegelspråk

imman som frammanar

orden och fukten

som om jag försvinner

om du inte andas

en gång till




Fri vers av BillMarcus
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-28 17:39



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh så ljuvligt vemodigt.....
2008-01-30

    Vildrosen
En vacker kärleksförklaring!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus