Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mötet med en kärleksfull Gud


Mitt bland alla soporna




Det var städning i trappan en dag.

Plötsligt såg jag att

mitt bland alla sopor låg min själ.

Tur att det var Gud som städade den dagen.



Han renade mig

och Hans reningsmedel

var Hans eget blod.....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-28 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius