Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuftet har förlorat förmågan...


Ögonen vägrar sluta fälla tårar...
Hjärtat brinner i lågor
som bara du kan släcka....

Själen min är som en skepnad
Bara din berörning
väcker den..
Varje ådra i kroppen
formar sig efter ditt namn...

Pennan i handen,
leds av mina fingrar...
Vägrar skriva något annat

 


Bara om dig... bara dig...




Fri vers av Nanno
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-10-29 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno