Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårat någon jag tycker mycket om.


Om kärlek VI

Jag läste dina ord.

Och det brände till. Inuti. På riktigt.
Inga metaforer.

Och hjärtat blev en tung sten.

Så förstod jag.

Att det var så du kände.

Förlåt.




Fri vers av aberatio
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-10-29 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio