Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har gjort mycket dumt under mina dagar...


det va inte meningen

Det va inte meningen…
Det va inte med flit…
Jag ville inte göra det…
Dom tvingade mig…
Det va deras fel att jag gjorde det…
Men jag ville inte göra dig ila…
Men jag var tvungen…
Det fans ingen annat set…
Jag är ledsen för det som hände…
Den natten va jag inte mig själv…
Snälla försök…
Försök förlåta mig…
För jag kan inte leva utan dig…
Och jag tror inte du kan det heller…
Och om du kan så förstår jag…
Men om du dömer mig efter den natten…
Så förstår jag…
Jag skulle också hata den personen…
Om den gjorde så mot mig…
Som jag gjorde mot dig…




Fri vers av Raven X
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 15:52



Bookmark and Share


  Tongues_
fint skrivet<3
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X