Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är den mörka fläken i hörnet


min familj

Min familj är färg glad…
Jag är den mörka fläcken i hörnet…
Jag är inte en del av min familj…
Min riktiga familj måste finnas där ute…
Det måste finnas någon…
Någon som vill ha en mörk fläk…
Någon som tar emot mig…
Tar emot mig som den jag är…
Någon som är som jag…
Jag behöver en ny familj…
En som förstår mig…
En som tänker som jag…
En som inte är så färjad…
En som är lika mörk som jag…
En som vill som jag…
En som hjälper mig bort från ljuset…
Ljuset på andra sidan bron…
Ljuset som alltid lyser…
Vill bort…
Vill till någon annan familj…
Någon som förstår mig…




Fri vers av Raven X
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 21:51



Bookmark and Share


  Tongues_
grym text, jag vet någorlunda vad du går igenom...
och du vet jag är ALLTID därför dig.
vad som än händer i ditt liv.

Älskar dig.
2007-05-24

  heavymetalunge
jag är ung
men jag kan se och förstå dig..
jag lovar
jag har kännt elr rättare sagt KÄNNER de du känner nu!
lider med dig
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X