Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindel

Fruktansvärd svindel
samhörighet
Vi håller fast våra jag
pågående ögonblick
Vittnen till vår egen
ömhet




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-30 21:52



Bookmark and Share


    Gondi
Den här dikten gillade jag.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt