Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd att du aldrig kommer få läsa det här, och att du aldrig kommer få veta att du är min bästa vän.


Sjärnan som visar mig vägen

Du är min stjärna i en mörk vinternatt
Det är du som visar mig vägen
på livets alla stigar
Genom ängar och de otäckaste snår
vet jag att du guidar mig
Jag tror på dig i alla väder
även fast du leder mig fel ibland
och visar mig ställen jag inte vill se
Men jag vet att du gör det för min skull
För att jag måste veta
att alla inte haft samma tur som jag
Och jag vet att du leder mig
till det bästa stället du kan hitta




Fri vers av Delora
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-10-30 22:48



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Trösterik vänskap. Tack för min vila i dina ord!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora