Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varför utan därför

Varför gjorde du så?
Varför måst du gå?
Varför stanna du ej?
Varför? Svara nu mig!
Varför frågar jag dig?
Varför, utan ett hej?

Varför, undrar nu jag?
Varför gick du en dag?
Varför fick jag ej veta?
Varför fick jag sen leta?
Varför gömde du dig?
Varför fann jag dig ej?

Varför fortsatte jag?
Varför, lyder frågan idag?
Varför, detta ständiga varför?
Varför ett varför utan ett därför?
Därför?

© Boa Berg
2004-12-07
21:00




Fri vers av Boa Berg
Läst 361 gånger
Publicerad 2004-12-07 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg