Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ode vet jag väl inte om det är men det kändes så när jag skrev den. Dessutom tycker jag titeln låter kul.


Ode till snön

Snön har försvunnit,
från gator och torg.
Smältvattnet runnit,
likt tårar av sorg.

Varför vi undrar,
har det blivit tö?
Vi vill ha tundra,
och tonvis av snö.

Det hör julen till,
att snön ligger vit,
men Bore han vill,
visst ej komma hit.

Låt snön åter falla,
båd nätter och dar.
Gör nätterna kalla,
så snön ligger kvar.

© Boa Berg
2004-12-05
14:50




Fri vers av Boa Berg
Läst 342 gånger
Publicerad 2004-12-07 21:10



Bookmark and Share


  JMR
mer oden till snön.
allt jag kan säga, kom för att stanna eller kom inte alls. (till snön alltså)
2004-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg