Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit on you


Jag vill...

doppa dig remover
kalla dig;
pull-over

krossa din illusion med senapskula
se ditt fejs skifta i nyanser
gröngula

badda dig i komocka
pula din mun full med
kronärtskocka

mosa din telefon
skapa låten , tyckerinteomdig spela
upp i grammofon

trycka på papper
upp ditt fula flin
stoppa den sen i
diskmaskin

din heder nedspola
inse, du luktar inte
skogsflora

se din värld rasera
då du inte kan håna
några flera

(Hårda ord?
Jag vet, jag förstår
Men det är inte längre än hit
det går)




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-10-31 14:27



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ha ha vad jag älskar rim när den är så här talande och bra, =D
2006-11-27

  Rozhan
Jag gillar rimmen i dena text - Bittra och rappa! precis så som vi vill ha dom efter ett svek eller en uppbrytning från ett förhållande! Rap & bittert - me like it!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina