Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag saknar dig


Ångest jag har.

Här kommer ett skepp lastat med ångest
Av att jag släppte din hand

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När det från mitt öga bara rann

Här kommer ett skepp lastat med ångest
För allt var så perfekt

Här kommer ett skepp lastat med ångest
Eftersom jag vårt ljus har släkt

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När jag dig orolig gör

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När det jag gjort hör

Här kommer ett skepp lastat med ångest
För jag ångrar mig så

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När jag vände ryggen för att gå

Här kommer ett skepp lastat med ångest
För du förtjänar någon annan

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När jag mitt liv i deprission stannar

Här kommer ett skepp lastat med ångest
För jag vill ha dig tillbaka

Här kommer ett skepp lastat med ångest
När jag inser att jag dig saknar

Här kommer ett skepp lastat med ångest
Och den ångesten kommer aldrig försvinna.




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-10-31 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou