Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så snabbt ändrade du allt.


Försenad avgång

Bortom längtans
gråa snabbtåg finner jag dig.
Utan att fråga dundrar du in
varken försenad
eller i tid

och utan giltigt färdbevis.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-11-01 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper