Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksamhet

Idag log jag när jag såg dig.

Inte ens snöstorm och ishala trottoarer kunde stoppa
mina trippande steg.

Idag blev jag varm av din röst.
Trots att Hötorget var Sibirien-kallt och mina fingrar frös fast
runt telefonen.

 

 

 

 




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-11-02 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper