Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du gjort med mig.

Ibland försöker jag drömma
dig till insikt
då blir det som tydligast
att jag saknar för oss båda.

Så förbannat tragiskt att jag
inte kan svälja ditt svek.
Torka mig runt munnen och
bortse från illamåendet.

Men du har ändrat något inom mig.





Fri vers av Jenny Jumper
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 14:28



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text som berör mig...
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper