Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffades vi nyss?

För ditt ansikte är nytt för mig
varje gång du närmar dig
och din svala hand stryker min kind
som om vi aldrig vilat

utmattade i förundran

över var du börjar
och jag slutar.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-12-04 16:35



Bookmark and Share


  Lady_A
OJ! Du är skicklig! Mkt mkt bra!!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper