Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig igen.

Ja, jag vet
att jag inte får det.
Men du sa förlåt
och bad mig förstå att du
inte har något annat val

än att spotta mig rakt i ansiktet.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-11-29 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper