Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var min vän, kanske den vackraste av dem alla

Min oresonliga väntan på vänskap
gick överstyr långt innan du smällde
igen dörren
tyst och återhållsamt.


Men likförbannat gjorde du det
vände utan förklaring.
Eller du gjorde något taffligt försök
som överröstades av din nervösa händer

som skakade så högt
att jag knappt hörde

mitt hjärta brista.








Fri vers av Jenny Jumper
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:15



Bookmark and Share


  P.J
"...dina nervösa händer

som skakade så högt
att jag knappt hörde

mitt hjärta brista."



Jättefint <3
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper