Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste hur ont det gör när du väljer honom framför mig.

Dina ord blir snabbt spetsiga och
jag hinner inte värja mig.

Sticker innanför min hud
slår omkull mig
fryser fast mig.

Du sårar mig varje gång
för du är lika delaktig
i hans svek

som han

någonsin varit.

Jag ber alltid (om än tyst)
att du ska höra, verkligen
HÖRA
vad det är jag säger dig.

Du finns inte där för mig när det stormar.

Och jag önskar så
att du ska älska mig mer
än honom.

Bara en liten stund

(som bara är min).












Fri vers av Jenny Jumper
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-12-05 14:25



Bookmark and Share


  Propella
Tusan också.

Det finns så många briljanta formuleringar i den här att jag inte ens tänker försöka plocka ut dom.
2006-12-11

  Lady_A
oväntat ämne
vackert och mkt träffsäkert!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper