Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

april

Sådär tom och tung.
Utan att veta varför.
Våren vrålar framåt och jag står
lugnt vid sidan och ser framtiden vina förbi.

Om sommaravgasen bara
kunde ge med sig
För just nu kvävs jag.
Krav och förväntningar pollenrasar in.
Kyla och mörker
ger avdomnade människor.

Som inte kör om i innerfilen.




Fri vers av Jenny Jumper
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jumper